måndag, januari 01, 2007

Skit

Det förväntas bli ett 7kt bra år, men idag upptäckte jag att det fortfarande är lika outhärdligt att dammsuga.

6 kommentarer:

Anonym sa...

och jag har inte ens kommit mig för att göra det än. trots att det verkligen behövs, eftersom jag lät bli INNAN festen och tänkte göra det efter.

Josefine sa...

nej, jag kom bara till köket och hallen igår, sen härdade jag inte ut längre.

Ms Johansson sa...

dammsuga som går så fort? det tar ju knappt ens fem minuter! jag hatar att: skala potatis, stryka, plocka undan kläder, vika ihop tvätt, så jag har rationaliserat bort allt det. kanske inte lika lätt att göra detsamma med dammsugandet dock.

Josefine sa...

vi borde byta lite sysslor. dammsuga är verkligen den värsta sysslan. kanske underlättas det av din längd och erkända armstyrka. jag hatar att dammsugaren aldrig kommer fram eller kommer åt där jag vill. och så låter det för mycket och jag blir alldeles svettig.

Ms Johansson sa...

kan ju vara det att jag inte bryr mig om de ställena den inte kommer åt. där har vi det!

Anonym sa...

dammsugning är den absolut värsta hushållssysslan, tycker jag med. tog ett tag i förmiddags. lyckades trassla fanskapet bland alla sladdar bakom stereon och kom åt något skit på den som gjorde att all musik försvann och ersattes av skithögt mullrande. blev så förbannad. tog ett jävla tag att reda ut vad som hänt. svett är en annan erkänd bieffekt. ger i och för sig mer motion än ex strykning, som jag älskar. precis som mangling.